2013. január 7., hétfő

ÚJ VILÁGREND, ÉS JELKÉPEI - LELEPLEZÉS

LELEPLEZÉS  A  MEGTÉVESZTÉS  ELLENSZERE !

 „Mindezek pedig megfeddetvén, a világosság által napvilágra jönnek; mert minden, ami napvilágra jön, világosság.!” (Efézus 5:13,)

Néhány napja kaptam ezt a videót, ami fontos területeken leplezi le az ördög munkáját és tervét. Közzé teszem, mert fontosnak tartom, hogy minél többekhez eljusson, és segítsen mindenkinek kijönni a megtévesztés csapdájából! Az a reménységem, hogy látó szemekre, halló fülekre és nyitott szívekre talál.

"Lépj fel a teljes pusztaságba; mindent tönkre tett az ellenség a szent helyen! Támadóid a te gyülekezeted hajlékában ordítanak:  JELEIKET TŰZTÉK FEL JELEKKÉ!  Kelj fel, oh Isten, és védd a te ügyedet !" (Zsoltár 74:3-4,22,)

„Eredj el a néphez és mondd: Hallván halljátok, és ne értsetek; és nézvén nézzetek, és ne lássatok!  Mert megkövéredett e népnek szíve, és füleikkel nehezen hallanak, és szemeiket behunyják; hogy szemeikkel ne lássanak, füleikkel ne halljanak, szívükkel ne értsenek és meg ne térjenek, és meg ne gyógyítsam őket!” (Apcsel 28:26-27,)

Figyeljünk rá, hogy ne a mi szívünk legyen kövér (öntelt,) és ne mi legyünk süketek és vakok! Lássuk, értsük, fogjuk fel mi folyik körülöttünk, jussunk a megfelelő FELISMERÉSRE ahhoz, hogy ne kerüljünk a megtévesztés csapdájába, vagy ki tudjunk jönni belőle!

Megdöbbentő FELISMERÉST kívánok minden olvasónak !
________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________

Kapcsolódó linkek :  (címre klikkeléssel nyitható a cikk)
                                    BÁLVÁNYIMÁDÁS A NEMZETI ÁTOK FORRÁSA
                                    KIÁLTÓ SZÓ A PUSZTÁBAN




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése