2014. augusztus 16., szombat

TITEKET IS ÜLDÖZNEK MAJD -ÜLDÖZŐ, VAGY ÜLDÖZÖTT LESZEL?

PAUL WASHER ÜZENETE : ÜLDÖZÖTT EGYHÁZ

"Emlékezzetek meg ama beszédekről, a melyeket én mondtam néktek: Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd !" (Ján.15:20,)

Az üzenet rendkívül figyelmeztető hordereje és aktualitása miatt közreadom a Keresztény Művészeti Alapítvány (KMA) honlapján található alábbi cikket. (Ma érkezett tőlük.)

Napjainkban keresztények millióit üldözik, és tízezreket mészárolnak le, mélyen hallgatnak azok, akik felemelhetnék szavukat, akikre odafigyelne a világ. Hallgat a pápa, de hallgatnak a protestáns egyházak is. Vajon miért ???
A válasz egyértelmű ! - A Római Katolikus "egyház" brutális kegyetlenséggel mészárolta és gyilkolta a Krisztushoz hű, igaz keresztényeket. Több mint  60 millió keresztényt öltek meg 1200 év alatt. Ők az embergyilkos oldalán állnak. A protestáns egyházak pedig éppen az utóbbi 20 évben teljesen feladták a protestálásukat az eretnek és üldöző "egyház"-zal szemben, és egységre léptek Vatikánnal, a "nagy paráznával" (Jel.14:8; 19:2,) aki "részeg a szentek vérétől". (Jel.17:6,). Ezzel elárulták nem csak Urukat, hanem üldözött keresztény testvéreiket is ! 
(A protestánsok árulásáról  ITT és még  ITT található egy-egy írás.)

Forrás : kma-hu.com

AZ ÜLDÖZÖTT EGYHÁZ 

Idézet a KMA cikkéből :
"100 millió keresztényt üldöznek jelenleg a földön (Open Doors jelentés), és ez a szám napjainkban rohamosan növekszik. Világszerte keresztények tízezreit mészárolják le, és senki nem szól egy szót sem, és ez a jobbik eset. A rosszabbik esetben segítséget nyújtanak az üldözésekhez. Terrorista államokat fegyvereznek fel, a médiát elhallgattatják, sőt az Usa-ban a média az üldözők oldalára állt, és az embereket a keresztények ellen uszítják.

Az Egyesült Államokban elkezdődött a nyilvános épületekről a bibliai vagy keresztény szövegek eltávolítása, miután az iskolákból kiűztek minden keresztény értéket és tanítást. Közben a kereszténység hallgat, még akkor is, amikor videók jelennek meg keresztrefeszítésekről, keresztény gyermekek lefejezéséről, keresztény emberek kivégzéséről. Természetesen ezeket a videókat nem érdemes nézegetni, mert a sátán munkája, hiszen azért jött, hogy lopjon, öljön és raboljon. Jn.10:10,

De tudni azért illene arról, hogy mi történik a testvéreinkkel a másik országokban, ha már odáig nem jutunk el, hogy segítséget küldjünk nekik. De egy dolgot szeretnénk erőteljesen a tudomásotokra hozni: minket is üldözni fognak hamarosan, mert ezt Jézus megígérte. Jn 15:20  Csak idő kérdése, mikor.

A másik kérdés pedig az, hogy miért fognak üldözni? Krisztus miatt, vagy valami más miatt?

Nem emberek ellen van tusakodásunk, hanem szellemi lények ellen (Ef. 6:12).



Kizárólag Jézus utasításainak betartása által tudunk megmaradni az igazságban (és a Vele való élő kapcsolat által), mert ez nem a mi harcunk, hanem az Úré.



A mi tennivalóink, dióhéjban ezek:

1. Hirdessük az evangéliumot és Isten hatalmas cselekedeteit.
2. Imádkozzunk azokért, akik üldöznek bennünket, áldjuk őket, mert evvel felszabadítjuk őket a kényszer és az iga alól.  (Luk. 6:28,)"

"Áldjátok azokat, a kik titeket kergetnek; áldjátok és ne átkozzátok." (Róma 12:14)
"Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket."  (Mt 5:44)

Az üldözött egyházról a legmegbízhatóbb tudósításokat az Open Doors szervezettől szerezhető be. 

Az üldözött egyház - Kma videó 
Ezt a videót a "Szeretet felértékelődik!" 2011.10.10.-i cikkben már közreadtam.  ITT

"Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az ő barátaiért." (Ján.ev.15:13,)
"Akik az életüket nem kímélték mindhalálig." (Jel. 12:11)

_______________________________________________________________________


_______________________________________________________________

Üzenetek listája :

 (Dátumra, vagy a címre kattintva a kiválasztott oldal megnyílik.)
 1. rész 2013.06.08 - Krisztusban való élet titkai - 1.rész




63.rész 2014.09.13 - Istenfélelem fogalmának pontosítása - 1.rész
64.rész 2014.09.20 - Istenfélelem fogalmának pontosítása - 2.rész







A  KRÍZIS  MISSZIÓ  HÍRLEVELEI  ITT  OLVASHATÓK  : 
HÍRLEVÉL - 2. 
                                     3. HÍRLEVÉL VIDEÓJA                              
____________________________________________________________________ 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése