2013. augusztus 26., hétfő

AZ ELPECSÉTELÉS TITKAI - 1.rész

KRISZTUS ELPECSÉTELÉSE A TEREMTÉS GARANCIÁJA !

"Munkálkodjatok ne az eledelért, a mely elvész, hanem az eledelért, a mely megmarad az örök életre, a melyet az embernek Fia ád majd néktek; mert őt az Atya pecsételte el, az Isten." (Jn. 6:27,)

Jézus egyszer említi meg az evangéliumban, (Jn.6:27,) hogy Őt az Atya pecsételte el az Isten ! Többet nem beszél erről az óriási horderejű titokról. Később Péter-, és Pál apostol kapott erről - jóval Pünkösd után, - hatalmas kijelentéseket a Szent Szellem által. Pál említést tesz arról a 2.Korinthoszi levelében, hogy ő elragadtatott a 3. égig, és látott, és hallott kimondhatatlan titkokat is. Pál apostol a Római-, az Efézusi-, és Kolossé beliekhez írt leveleiben óriási mennyiségű kijelentést ad át az eklézsiának, amelyek a Krisztus elpecsételésének titkaihoz tartoznak. 

Amit ezekből az Úr számomra is kijelentett, azokat igyekszem átadni, és megosztani az eklézsia számára. Félreértés ne essék, itt nem a Jelenések könyvében szereplő HÉT PECSÉT  felbontásának témájáról van szó ! Itt Krisztus elpecsételéséről beszél az Íge. 
Maga Jézus mondja, hogy :  "Őt az Atya pecsételte el, az Isten !"

Azért imádkozom, hogy minden nyitott szívű keresztyén kapjon "bölcsességnek is kijelentésnek szellemét," - hogy a hallott üzenetből saját kijelentést kaphasson Krisztus és az Atya titkáról !  

Kolosse 2:2-4, " ... hogy eljussanak az értelem meggyőződésének teljes gazdagságára, az Isten és az Atya és a Krisztus ama titkának megismerésére, amelyben van a bölcsességnek és ismeretnek minden kincse elrejtve. Ezt pedig azért mondom, hogy valaki titeket rá ne szedjen hitető beszéddel !"

Elhangzott :  2013.08.10.-én Szolnokon

Isten áldjon meg gazdagon !
____________________________________________________________________Az Atya világába való belépést megalapozó Ígehirdetések :
 (Dátumra, vagy a címre kattintva a kiválasztott oldal megnyílik.)
 1. rész 2013.06.08 - Krisztusban való élet titkai - 1.rész
63.rész 2014.09.13 - Istenfélelem fogalmának pontosítása - 1.rész
64.rész 2014.09.20 - Istenfélelem fogalmának pontosítása - 2.részA  KRÍZIS  MISSZIÓ  HÍRLEVELEI  ITT  OLVASHATÓK  : 
HÍRLEVÉL - 2. 
                                     3. HÍRLEVÉL VIDEÓJA                              
____________________________________________________________________  

______________________________________________________________________
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése